0
Manga
Naruto the Translator STAFF Pred 4 leti

Vinland Saga anime predstavi "posebni napovednik" za prihodnje poglavje v mangi

Vinland Saga anime predstavi "posebni napovednik" za prihodnje poglavje v mangi

Avtor Manga Yukimura Makoto je tudi sam objavil video s komentarjem.

Uradna spletna stran animeja Yukimura Makotove Vinland Sage je objavila "posebni napovednik" za anime po 24. in zadnji epizodi. Napovednik ne najavlja nadaljevanja, ampak predstavlja naslednje poglavje mange, ki se odvija po zgodbi v animeju.

 

 

Animejev Youtube kanal je objavil tudi sedemminutni komentar avtorja mange, v katerem navrže svoje mnenje o adaptaciji, vključno z originalnimi zgodbami, ki se niso odvile v mangi, animejevi 14. epizodi ter svoji lastni vlogi posojevalca glasov v animeju.

 

 

Režiser Yabuta Shuuhei se je na Twitterju ljubiteljem serije zahvalil tudi v angleščini.

 

Anime je premiero doživel 7. julija na streaming strani Amazon Prime Video tako na Japonskem kot v tujini.

Yabuta je pred tem režiral Inuyashiki Last Hero ter 3D animacijo za Shingeki no Kyojin, za produkcijo je skrbel Wit Studio (Shingeki no Kyojin, Kabaneri of the Iron Fortress, The Ancient Magus' Bride). Seko Hiroshi (Banana Fish, Ajin: Demi-Human) je skupaj z Ihara Kento bedel nad scenarijem. Abiru Takahiko (režiser animacije za Hunter x Hunter) je začrtal like. Zasluge za kompocijo glasbene podlage gredo Yamada Yutaki (Tokyo Ghoul, Donten ni Warau Gaiden: Ketsubetsu, Yamainu no Chikai).

Yukimura je mango prvič objavil v Kodanshinem Weekly Shounen Magazinu leta 2005, naslednje leto jo je založnik premaknil v revijo Afternoon. Novembra je pričel risati četrto in zadnje poglavje mange.

  1. Novice
0 Share