0
Lifestyle
Naruto the Translator STAFF Pred 4 leti

Novi Pikachu krofi so izredno priljubljeni, noro prikupni in neverjetno slastni

Novi Pikachu krofi so izredno priljubljeni, noro prikupni in neverjetno slastni

Veliki ljubitelji Pokemonov so na jutro 15. novembra več kot z veseljem vstali, saj so na Japonskem pričeli prodajati Pikachu krofe.

Priljubljena veriga Mister Donut je znova združila moči z igračarsko/anime franšizo, tokrat nam prinaša ne eno, ne dve, ampak tri različice pokemonskih okusov: Pikachu donut, Pikachu tail in Pon de Ring Poke Ball.

 

Ker je Japonska dežela nebrzdane ljubezni do sladkih stvari in prikupnih likov, smo se zavedali, da bo povpraševanje ogromno. Mister Donut je novo zalogo ponudil ob 10:30...

...in v njihovih verigah se je nabrala ogromna vrsta. Po 30 minutah so razprodali obe Pikachu različici. Oglejte si prikupne umetnine.

 

 

Prvi je na vrsti Pikachu donut (259 yenov) in je relativno nespremenjen od verzije, ki jo je Mister Donut ponudil lansko leto (s pika-popolnostjo se ni za igrati). Tortni krof je oblit z bananinim in čokoladnih prelivom, oči spominjajo na M&M bonbone, napolnjen pa je s smetano.

 

 

Sledi Pikachu Tail (180 yenov), ki bi glede na njegov izgled bil lahko pravilneje poimenovan Pikachujeva zadnjica, saj je rep neužiten dodatek. Ne glede na njegovo ime gre za francoski crueller krof, znova z bananino-čokoladnim prelivom in polnjen s kremo. Mešanica sladkih, maslenih okusov z dodatkom sadja je vredno poskusiti tudi brez pokemonske tematike.

 

 

Pon de Ring Poké Ball (180 yenov). Povezan krog Pon de Ring je stalnica na meniju Mister Donuta, toda Poke Ball različica je ekstra-posebna, ena polovica je oblita z jagodno čokolado, na drugi strani pa lahko okusimo belo čokolado, povezuje ju tanka črta temne čokolade.

 

▼ Kdo se je še pritoževal nad prevelikim številom slik čokolade?

 

V Mister Donutu so v znak sodelovanja ponujali tudi posebne tematske krožnike in kozarce.

 

 

Čeprav jih ne morete kupiti ločeno, obstaja več kombo paketov, kjer dobite enega izmed štirih produktov vključno z izbranimi krofi ali pijačo.

 

 

▼ Krožnik z motivom Pikachuja in treh začetnih Pokemonov iz Sword and Shield.

 

Šest krofov je precej neuravnovešen zajtrk. Zato je potrebno naročiti tudi enega izmed treh tematskih boba čajev: Muškatno grozdje Grookey, Liči Sobble in Breskev Scorbunny (za vsakega boste odšteli 637 yenov).

 

  1. Novice
0 Share