0
Manga
Naruto the Translator STAFF Pred 4 leti

Nov Pokemon anime dobi mango

Nov Pokemon anime dobi mango

Decembrska izdaja Shogakukanove Coro Coro Comics revije je objavila, da bo nov Pokemon anime prejel manga adaptacijo. Gomi Machito bo avtor nove mange. Gomi je odrezek iz revije objavil na svojem twitterju.

Gomi je risal mango tudi za Pokemon: Mewtwo Returns (Pocket Monster: Myuutsu! Ware wa Koko ni Ari), ki je bil prvotno posebna anime izdaja ter za film Mewtwo Strikes Back Evolution.

 

Nov anime izhaja na Tv Tokyo ob nedeljah. V novi seriji poleg glavnega junaka srečamo tudi novega protagonista Gouja. Goujev pokemon je Hibunny, ki ga prvič srečamo v igrah Pokemon Sword in Shield. Yamashita Daiki bo posodil glas Gouju. Gou je star 10 let in njegove sanje so, da ujame vsak Pokemon.

 

Tomiyasu Daiki je izvršni režiser animeja in Odaira Maki (epizodni režiser Pokemon Sun & Moon) je režiser serije. Yuyama Kunihiko je nadzornik produkcije, Yonemura Shoji na čelu sestave serije, Yasuda Shuuhei načrtovalec likov. Hayashi Yuki bo poskrbel za glasbeno podlago, Mima Masagumi pa bo prevzel režijo zvoka. Scenarijsko pero bodo držali: Reiko Yoshida, Shoji Yonemura, Deko Akao, Jun'ichi Fujisaku, Michihiro Tsuchiya, Touko Machida, Yuka Miyata, Aya Matsui, Atsuhiro Tomioka, and Akemi Omode.

 

Nova serija predstavlja se bo razprostrla skozi vse regije, ki so bile do sedaj predstavljene v franšizi, od Kanto do Galar.

  1. Novice
0 Share