1
Anime
Naruto the Translator STAFF Pred 3 leti

Naslednji film Miyazaki Hayaa vsebuje že 36 minut gradiva kljub koronavirusu

Naslednji film Miyazaki Hayaa vsebuje že 36 minut gradiva kljub koronavirusu

Producent Studia Ghibli Suzuki Toshio je dejal, da nov koronavirus (COVID-19) ni negativno vplival na Ghiblijev proces ustvarjanja novega celovečerca pod okriljem Miyazaki Hayaa, Kimi-tachi wa Dou Ikiru ka (Kako živiš?). Dodal je, da je osebje do sedaj dokončalo 36 minut filma in upa, da ga bo zaključilo v naslednjih treh letih. Suzuki pravi, da je film "velika, fantastična zgodba", ki bo vzela več časa, ker osebje riše celoten film ročno.

 


Potrdil je tudi, da Miyazakijev sin in anime režiser Miyazaki Goro dela na novem CG anime filmu. Osnovan bo na knjigi ali zgodbi iz Anglije "o zelo modrem dekletu".

Lanskega oktobra so poročali, da je nov film Miyazaki Hayaa po treh in pol letih produkcije le na 15% dokončanja. Miyazaki trenutno režira približno minuto animacije na mesec.

Miyazaki je naslov filma črpal iz mojstrovine Yoshino Genzaburouja z istim naslovom iz leta 1937. Yoshinovo delo se vrti okoli mladega Koperuja in njegovega strica in skozi Koperujevo duhovno rast raziskuje, kako živeti kot človeško bitje.

  1. Novice
0 Share