0
Manga
Naruto the Translator STAFF Pred 4 leti

Kodansha: Isayama Hajime namerava Shingeki no Kyojin zaključiti naslednje leto

Kodansha: Isayama Hajime namerava Shingeki no Kyojin zaključiti naslednje leto

Uradni Twitter račun Kodanshine revije Bessatsu Shounen Magazine je v petek objavil risbo Shingeki no Kyojina ustvarjalca mange Isayama Hajimeja. Besedilo na risbi pravi "Dokončanje serializacije!!" in Kodansha je dodala oznaki "cilji za 2020" ter "Novoletna zabava revije".

 


Isayama je v MBS-ovi dokumentarni oddaji Jounetsu Tairiku novembra 2018 pokazal grobo skico zadnjega dela mange. Uradni Twitter račun oddaje je pred tem napovedal, da manga vstopa v zadnje poglavje zgodbe.

Manga je prejela več animejskih adaptacij, prva se je na malih zaslonih pojavila aprila 2013 in drugo sezono smo po dolgih štirih letih uzrli aprila 2017. Prvi del tretje sezone se je pričel julija 2018 in drugi del se je na japonskem kanalu NHK General nadaljeval lanskega 28. aprila. Z angleškimi podnapisi se je simultano predvajal na streaming straneh Funimation, Crunchyroll in Hulu. "Zadnja sezona" animeja bo premiero doživela naslednjo jesen, več kot glasne so tudi govorice o hollywoodskem filmu.

Kodansha je iz iste "Novoletne zabave" objavila tudi slike drugih avtorjev mang, med njimi Yoshikawa Miki (Yamada-kun in sedem čarovnic), ki obljublja, da bo v naslednje leto vložila vse sile. Weekly Shounen Magazine trenutno drži anketo, s katero bo odločil, kateri od Yoshikawinih treh one-shotov bo postala serializirana manga.

 

  1. Novice
0 Share