0
Anime
Naruto the Translator STAFF Pred 1 letom

Film Dragon Ball Super: Super Hero izda nov napovednik

Film Dragon Ball Super: Super Hero izda nov napovednik

Crunchyroll je izdal nov napovednik za najnovejši film iz franšize Dragon Ball Super, ki bo naslovljen Super Hero. To bo drugi film v franšizi Dragon Ball Super.

 

 

Obiskovalci San Diego Comic-Cona so bili deležni prvih dvajset minut filma. Furukawa Toshio (japonski glas Piccola), Christopher R. Sabat (angleški glas Piccola) in producent Hayashida Norihiro so se prav tako udeležili predstave in delili svoje občutke.

 

Dragon Ball Super: Super Hero je na Japonskem izšel 11. junija. Do sedaj so zabeležili 498.000 prodanih vstopnic, kar znaša 670 milijonov jenov (~ 5 milijonov evrov). Skupaj je film zaslužil že več kot 2 milijardi jenov (~ 16 milijonov evrov).

 

Film je v kina zavel z zamudo, saj je bil marca Toei Animation tarča hekerskega napada in naj bi prvotno izšel 22. aprila.

 

V Super Heru smo postavljeni v svet, kjer je Son Goku nekoč uničil Armado rdečega traku. Ostanki armade so ustvarili androida, Gammo 1 in Gammo 2. Androida se kličeta "superjunaka". Njuni prvi tarči sta Piccolo in Gohan... Toda kaj je cilj Armade rdečega traku? Grožnja preti svetu, čas je, da se prebudite, superjunaki!

 

Film je režiral Kodama Tetsuro, glasbeno podlago pa je ustvaril Satou Naoki. Avtor mange Toriyama Akira je sodeloval pri razvoju zgodbe, scenarija ter načrtih likov.

  1. Novice
1 Share
0

vorteX

Zdravo, je mogoče v načrtu, da bi prevedli te film v slo podnapise?