0
J-pop
Naruto the Translator STAFF Pred 4 leti

E-girls se razhajajo po letu 2020

E-girls se razhajajo po letu 2020

Skupina E-girls je naznanila, da se po letu 2020 razhaja.

E-girls so debitirale s singlom "Celebration!" decembra 2011. Trenutno so aktivne kot 11-članska skupina, ki jo sestavljajo Sayaka, Kaede, Fujii Karen, YURINO, Suda Anna, Washio Rena, Bando Nozomi, Sato Harumi, Ishii Anna, Yamaguchi Nonoka in Takebe Yuzuna.

Razhod je bil naznanjen 22. decembra med predstavitvijo nove pesmi "Betsusekai" v Tressa Yohohami. Ob osmi obletnici debija bodo 29. januarja izdale Betsusekai, ki ji bo februarja sledila arenska turneja z naslovom "E-girls PERFECT LIVE 2011?2020". To bo njihova zadnja skupna turneja.

Ob pričetku predstavitve novega singla se je predvajal video, ki je obeležil kariero skupine. Nato so naznanile, da si bodo leta 2020 vzele počitek od skupinskih obveznosti in se osredotočile na posamezne.

Predstavnica skupine Sato Harumi je razložila: "Od letošnje pomladi smo se imele večkrat priložnost dotakniti prihodnosti E-girls. Ko smo med seboj delile misli in cilje, smo se odločile narediti najbolje za lastne poti." Nadaljevala je: "V letu 2020 bomo nadaljevale z aktivnostmi. Naslednje leto bomo dokončale E-girls in upamo, da vam bomo lahko vrnile ljubezen, ki smo jo prejele."

Po razhodu bodo Sato Harumi, Bando Nozomi, Ishii Anna in Yamaguchi Nonoka aktivne kot manekenke. Sayaka, Kaede, Fujii Karen, Yurino in Sudo Anna bodo nadaljevale glasbeno kariero v skupini Happiness in v sodelovanju z 88rising nameravajo svoj domet razširiti na svetovno občinstvo. Takebe Yuzuna bo s članicami, ki zmagajo na Afrojackovi avdiciji, ustvarila novo skupino in Washio Reina bo debitirala kot solo pevka.

  1. Novice
0 Share