0
Lifestyle
Naruto the Translator STAFF Pred 4 leti

Avstralski Madman Anime Group sproži zbiranje sredstev za prizadete v požaru

Avstralski Madman Anime Group sproži zbiranje sredstev za prizadete v požaru

Podjetje iz Melbourna Madman Anime Group in njegovo starševsko podjetje Funimation sta zagnala GoFundMe kampanjo za pomoč žrtvam požara, ki trenutno pustoši po Avstraliji. The Anime Heroes for Aussie Wildlife kampanja bo donirala 100% delež sredstev odzivni službi Wildlife Victoria. Kampanja je trenutno zbrala nekaj več kot 10.000 dolarjev od ciljnih 150.000.

"Različne skupine za zbiranje sredstev so pokazale izjemne rezultate pri zbiranju denarja za doprinos pri zatiranju požara, kot so reševanje divjih živali, pomoč gasilcem in civilnim žrtvam požara ter mnogo več. Kot podjetje, ustanovljeno v Victorii, smo se odločili izbrati Wildlife Victoria, ki jo mediji pokrivajo manj od ostalih organizacij," so dodali iz Madmana.

Poleg donacij bosta AnimeLab in Madman donirala tudi do 75.000 dolarjev iz lastnih sredstev. Kampanji se je pridružil tudi načrtovalec likov iz Sword Art Online Adachi Shingo, ki je v njen namen izdelal maskoto koalo.

Avstralski požari so opustošili več kot 50.000 kvadratnih kilometrov površine in terjali dva ducata življenj. Okoljska ministrica Sussan Ley je izjavila, da je ob obali Novega južnega Walesa požarom podleglo 30 % populacije koal. Ekologi na sidneyjski univerzi ocenjujejo, da je umrlo približno milijon živali, medtem ko drastično vplivali vsaj na pol milijarde ostalih.

  1. Novice
0 Share