Mange

One Piece bo postal hollywoodska TV-serija


Na proslavnem dogodku ob 20. obletnici One Pieca je bilo razkrito, da bo Hollywood po mangi posnel TV-serijo.
One Piece

V projekt so vključeni Marty Adelstein (Prison Break) ter studia ITV Studios in Tomorrow Studios. Ista ekipa dela tudi na TV-seriji Cowboy Bebop.

Ljubitelji franšize novice niso sprejeli veselih ust:

Avtor One Pieca Oda Eiichiro se ni udeležil dogodka, vendar je o projektu povedal, naj oboževalci ostanejo v pozitivnem pričakovanju ter da podpira prihajajočo adaptacijo:

“V zadnjih 20 letih so do mene pogosto pristopili s prošnjo po igrani adaptaciji. Pred tremi leti sem privolil vanjo, a ni bilo lahko. Spoznal sem dobrega partnerja. Novica o adaptaciji se je zgodila prav na 20. obletnico, a ni bilo načrtovano. Zelo srečen sem. Najprej naj povem, da ne bom nikoli izdal oboževalcev, ki me podpirajo že 20 let. To je moj pogoj. Mnogi so v dvomih, toda, prosim, zaupajte mi. V veselem duhu pričakujte nadaljnje novice. Prosim, veselite se serije!!” 

One Piece

Serija ni edini projekt za One Piece. 22. julija je sedaj na Japonskem uradno “Dan One Pieca”. Kmalu prihajajo nova video igra, posebne TV-epizode o preteklih dogodkih v Vzhodni modrini (East Blue) in posebna naslovnica, pri kateri bo sodelovalo 28 Shueishinih revih.

Kaj na novico pravite vi? Se bo One Piece uspešno pretopil v igrano različico?