Mange

Nova manga Mashima Hira bo simultano prevedena v šest jezikov


Kodansha je oznanila veliko novico za novo delo Mashima Hira, Eden’s Zero. Manga bo simultano izdana v angleščini, francoščini, kitajščini, korejščini in tajščini ter seveda domači japonščini.

Eden's Zero

Kodanšča Comics je tako povedala, da bodo angleška poglavja objavljena na Comixology, Kindu in Cruchyrollovi manga sekciji. Prvo izdajo lahko pričakujemo 26. junija. Mashima je oboževalcem povedal: “Zelo kmalu vam prinašam naslednje delo! Zagotvavljam vam, da bo polno presenečenj in vznemirljivih tenutkov. Prosim, veselite se 26.  junija!”

Mashima ni podal podrobnosti o vsebini, vemo le, da bo Eden’s Zero postavljen v fantazijski svet in lahko tudi v novem delu vsaj za nekaj strani pričakujemo Plueja.

Eden’s Zero prihaja enajst mesecev po zaključku Fairy Taila, toda to ne pomeni, da je z njim Mashima povsem zaključil. Nadziral bo nova spin-offa, eden izmed njih se bo osredotočal na prihodnost Fairy Tail univerzuma. V začetku meseca maja je Mashima naznanil tudi, da dela na skrivnem projektu, a podrobnosti še niso znane.