K-Pop

FTISLAND-ov Lee Hong Ki v bolnišnici zaradi izčrpanosti


Glavni vokalist skupine FTISLAND Lee Hong Ki po natrpanih tednih promocije in vaj trpi za izmučenostjo.

FTISLAND je šesti polni album z naslovom “Where’s the Truth?” izdal 18. julija. Zadnji nastop na glasbenih šovih so posneli 7. avgusta za SBS-ov “Inkigayo. Istega dne so imeli tudi zadnje srečanje z oboževalci za tokratni del promocij, kar je tudi zadnji uradni promocijski dogodek za nov album.

Na žalost je Lee Hong Ki uspel svoje oboževalce le na kratko pozdraviti, preden so ga odpeljali v bolnišnico. Iz nje poročajo, da je zaradi natrpanega urnika v izčrpanem stanju, saj ni le promoviral najnovejši album, temveč je tudi vadil za prihajajoči muzikal, v katerem bo nastopil.

FNC Entertainment je povedal, da je “Lee Hong Ki na nastopih skupine v zadnjih treh tednih vedno pel v živo. Ker je obenem vadil tudi za muzikal, se zdi, da se je v njem nakopičila izčrpanost.”

8. avgusta je Lee Hong Ki na Instagramu objavil fotografijo z opisom: “Hvala za dobro opravljeno tritedensko delo med promocijo. Za kratek čas bom izginil. Ne iščite me, sicer bom jezen.”

3주 활동 수고하셨습니다. 당분간 잠수좀 타겠습니다. 나 찾으러 오지마세요 혼납니다

A photo posted by 홍기 이 (@skullhong12) on

FTISLAND bo imel sklop koncertov “2016 FTISLAND Live in Seoul” 20. in 21. avgusta, medtem ko bo Hong Kijev muzikal “The Days” premiero doživel 25. avgusta.