Prijavite se na SloAnime newsletter in ostanite vedno povezani!

Japonska

Navdušenci Pokemona GO zavzamejo tokijski park Ueno


Ljubitelji te dni težko zadržujejo navdušenje nad interaktivno mobilno igro Pokemon GO.
Najznamenitejši tokijski živalski park se nahaja v parku Ueno in več desetletij so bili njegovi najslavnejši prebivalci prikupne pande. Povezava med sosesko in medvedjimi prijatelji je tako močna, da boste na različnih točkah parka našli pandine sladkarije, igrače in druge spominke.
Toda sedaj se truma obiskovalcev zgrinja na ogled drugih bitij. V parku se nahaja jezero Shinobazu, v katerem mimoidoči navadno občudujejo cvetenje čudovitih lokvanjev. V tem tednu se ob njem zbira več obiskovalcev kot po navadi, saj se je razširila beseda, da je jezero v igri Pokemon GO pravi habitat vodnega Pokemona Dratinija.

 

MU 1

Prikupnega miniaturnega zmaja je v središču Tokia precej težko najti. Do nazadnje posodobitve, so igralci lahko Dratinija ulovili v parku Setagaya, ki leži nasproti Uena. Toda pred kratkim je Dratini iz Setagaye izginil, saj je njegovo ozemlje prevzel precej pogostejši lisičji Pokemon Eevee. Na srečo trenerjev Pokemonov je ponovno splaval na površje ob jezeru Shinobazu.

▼ Tam lahko najdejo tudi Magikarpa, a ta je razširjen praktično povsod

MU 2

Ne le, da je park Ueno velika atrakcija za turiste in družine, temveč leži ob postaji Ueno, velikem železniškem križišču Tokia. S tem se ljudje, ki so podnevi študentje ali zaposleni in ponoči trenerji Pokemonov, lahko na poti domov ustavijo v priljubljenem parku. Poglejte si multigeneracijsko množico igralcev Pokémona GO na prizorišču.

MU 3

Pokemoni v igri oddajajo mesto nahajanja, vendar je njihov dejanski položaj težko določiti, dokler niste v neposredni bližini. Ko je torej nekomu po zaslonu pričel skakati divji Dratini, se je truma napol v diru usmerila proti njemu in pričela metati Poké krogle, kot lahko vidite na spodnjem posnetku.

 

▼ Našli smo te!

MU 4

Če lovite Dratinije v Uenu, pazite na korak, saj nočemo, da po nesreči padete v jezero Shinobazu, čeprav obstaja dobra možnost, da vas bo ducat ljudi že naslednji trenutek skušalo potegniti na površje.


happy wheels