MokuMatsuri: Gakuen Edition

Za diskusije, ki jih je težko opredeliti samo v eno sekcijo - za povezane pogovore o animejski in manga industriji, vizualnih/lahkih romanih, igrah in vsebinah za odrasle.

Moderator: gali

MokuMatsuri: Gakuen Edition

OdgovorNapisal/-a dediledi dne 07 avg 2015, 23:06

Slika


MokuMatsuri: Gakuen Edition je dogodek, ki ga mariborska skupina Animoku pripravljamo 26. septembra za 6. obletnico obstoja naše skupine. Dogodek se bo odvijal v prostorih Zveze prijateljev mladine Maribor na Razlagovi 16 v Mariboru v soboto, 26. septembra 2015, od 10. do 20. ure. S tem dogodkom želimo obeležiti prehod v drugo polovico prvega desetletja našega obstoja. Znana pa je že tudi tematika letošnjega dogodka, in sicer bo ta "School Days". Izgradnja točnega programa še poteka ampak zaekrat vam lahko že povem, da bo potekala predstavitev japonskega šolskega sistema in šolskega življenja, dogovarjamo se še, ali bi naredili majhno cosplay tekmovanje na šolsko tematiko s simboličnimi nagradami. Zahvaljujoč Veleposlaništvu Japonske v Sloveniji pa bomo po vsej verjetnosti za vas imeli tudi posebna gosta. Vse informacije še pridejo sčasoma. Za napredek/spremembe glede naše prireditve spremljajte naš FB dogodek in našo FB stran, kjer vas bomo sproti obveščali o vseh novostih. Zamislili smo si ga kot nekoliko manjši dogodek, vendar se zna zgoditi, da bo njegov obseg večji, kot smo prvotno načrtovali. Vstop na dogodek bo vsekakor prost.

Za namene informiranja o dogodku pa smo ustvarili tudi začasen MokuMatsuri blog, kjer bomo objavljali vse potrebne informacije. Do bloga lahko dostopate, če kliknete na povezavo tukaj: http://mokumatsuri.blogspot.com/

FB stran dogodka
, kjer se lahko tudi označite če pridete: http://www.facebook.com/events/843141849107677/
FB stran naše skupine: http://www.facebook.com/AnimokuHQ

Se vidimo!

p.s.
Če se želite javiti za kakšnega prostovoljca na dogotku mi lahko z veseljem pišete na ZS ali pa se oglasite na FB strani od dogotka. Veseli bomo vsakršne ponudbe.
Slika
ME? Normal? How dare you insult me that way!
Uporabniški avatar
dediledi
ecchi master
 
Prispevkov: 6894
Pridružen: 31 jul 2008, 19:11
Kraj: Maribor

Vrni se na Kulturni most

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 4 gostov

cron