Animeji

Anime s toliko težavami, da se je končal predčasno: Märchen Mädchen


Zadnji epizodi Märchen Mädchen sta do nadaljnega odpovedani, kar na žalost pomeni, da 10. epizoda služi kot antiklimatični finale.

New version of Lucky Patcher here: https://hackfuchsia.com/lucky-patcher-mod-apk/
 

Maerchen Maedchen

Programski vodniki so objavili, da sta zadnji epizodi Märchen Mädchen odpovedani ter bosta naznanjeni kasneje na uradni spletni strani animeja. Potrditev, da je 10. epizoda prav zares finale, je bila naznanjena tudi v samem animeju.

Odpoved epizod je redka in izredno javna potrditev težavne produkcije, ki pa se omenjene serije drži že splovitve. 9. in 10. epizida sta bili v začetku meseca prestavljeni z razlogom izboljšave animacije – ki so jo oboževalci kljub temu brezmilostno popljuvali.

 

 

To je sramotni udarec studiu Hoods Entertainment, ki je izdelal tudi Nazo no Kanojo Ekkusu in Drifters. Sakugablog  so o težavah s produkcijo animeja govorili s članom osebja Hoods Entertainmenta. Nekaj povzetkov vključujejo:

  • Hoods Entertainment plačuje pod standardi industrije
  • Direktor Hoods Entertainmenta Nagai Masaru je zavrnil sodelovanje z zunanjimi izvajalci.
  • Režiser serije Ueda Shigeru je odstopil po 8. epizodi in zlomil vez med produkcijskim odborom in animatorji.
  • Prestavitve epizod, ki jih je povzročila slaba animacija, to so bili primorani popravljati režiserji epizod in nadzorniki.
  • Nedokončane in nepopravljene animacije so bile kljub temu predvajane.
  • Napačna ali nična dodelitev zaslug osebju za njihovo delo.
Maerchen Maedchen
To je ena izmed najzmedenejših scen, ki smo jih videli v zadnjem času

Grozno načrtovanje, rezanje proračuna in pomanjkanje osebja so vodili v podpovprečno produkcijo Märchen Mädchen. Usoda zadnjih dveh epizod bo objavljena v prihodnjih tednih.